Pro média > První místo pro mlynářskou cyklotrasu

První místo pro mlynářskou cyklotrasu

Populární regionální cyklotrasu Po stopách využívání vodní a větrné energie jsme na jaře letošního ruku přihlásili do soutěže o nejlepší turistickou aktivitu, která byla vyhlášena na portálu kudyznudy.cz, jejímž provozovatelem je agentura CzechTourism. Vyhlášení výsledků soutěže probíhalo v rámi Fóra cestovního ruchu, které se konalo v Top hotelu Praha ve dnech 17. a 18. 6. 2009. Z deseti nominovaných jsme v rámci kategorie nejlepší aktivita turistického regionu Střední Morava obsadili nejvyšší příčku. Diplom jsme přebírali z rukou hejtmana královehradeckého kraje a zástupce Asociace krajů ČR Josefa Novotného. Další gratulace pak přišli také od ministra pro místní rozvoj Rostislava Vondrušky a paní Ivety Toušlové, redaktorky pořadu Toulavá kamera, kde byla před 14 dny odvísílána reportáž o naši cyklotrase. Kromě diplomu nám agentura CzechTourism poskytne PR propagaci v zahraničí a tuzemsku, zahrnující mj. uveřejnění spotů a článků na stránkách Toulavé kamery. Příští rok pak v rámci akce To nejlepší z Kudy z nudy představí oceněné nabídky odborníkům.
Toto ocenění patří ovšem také obcím, které ležící na cyklotrase, aktivním podnikatelům a hlavně starostlivým a ochotným majitelům všech zachovalých mlýnů v regionu! Děkujeme za podporu a spolupráci!

Další informace Michaela Škrobánková, telefon 733137754, e-mail: m.skrobankova@regionhranicko.cz